Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Saray Belediye Başkanlığı Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Personelinin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Başvuru Sonuçları

SARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ STATÜSÜNE  GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

24 Aralık 2017 Tarihli ve 30280 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "KHK/696 Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname"  ve 1 Ocak 2018 Tarihli ve 30288 Sayılı Resmî Gazete yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar" çerçevesinde yapılan ön inceleme ve esas inceleme sonucunda başvuruları kabul edilen ve red edilen kişilere ait liste aşağıdadır. Güvenlik ve Arşiv araştıması sonuçlarına göre yeniden değerlendirme

yapılacaktır.

İlan olunur.  06/03/2018

SIRA NO

TC KİMLİK NO

ADI SOYADI

İDARE

BAŞVURU DURUMU

AÇIKLAMA

52*******18

Ercan AÇIKGÖZ

KABUL

Güvenlik ve Arşiv araştıması sonuçlarına göre yeniden değerlendirme yapılacaktır.

41*******26

43*******60

Erkan ÇEVİK

RED

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. Maddesinde Belirtilen Tarihte Kurumumuzda Çalışmadığından

52*******50

Şahan BEYDOĞAN

66*******02

Arslan KANDEĞER

20*******56

Şadiye UÇAK

39*******18

Mahfuz ÖZGÜN

Mevcut Hizmet Alımı Yolu İle Personel Çalıştırma İhalesinde Bulunmuyor

1- Başvuru sahipleri hakkında Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilen arşiv araştırması sonucunda elde edilen bilgiler, Tespit Komisyonu tarafından sürekli işçi statüsüne  geçiş işleminin tamamlanmasından önce ayrıca değerlendirilecektir.

2- Başvuru sahipleri, Tespit Komisyonu Kararına karşı Usul ve Esasların 11. Maddesine istinaden ilan tarihinden itibaren 3 (Üç) gün içerisinde İdareye yazılı olarak itiraz edilebilir.