Kapıköy, Karahisar, Koçbaşı, Turan, Örenburç mahallelerinin ve Cemil Canan, Tamer Aydın, Deniz Yüzgeç, Harabe, Saltuk, Ferdi Akman, Emre As, Rasim Çömez Karakollarının Yolları Ulaşıma Açıldı.

Saray Belediyesinin Karla Mücadelesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmalarıyla gece gündüz demeden tüm hızıyla devam ediyor. Kapıköy, Karahisar, Koçbaşı, Turan, Örenburç mahallelerinin ve Cemil Canan, Tamer Aydın, Deniz Yüzgeç, Harabe, Saltuk, Ferdi Akman, Emre As, Rasim Çömez Karakollarının yolları ulaşıma açıldı.