Kar Yağışlı
-3°C | 2°C
-5°C | 4°C

CUMHURBAŞKANLIĞIMIZIN 100 GÜNLÜK ÇALIŞMA PROGRAMI KAPSAMINDA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Cumhurbaşkanlığımızın 100 günlük çalışma programı kapsamında Cumhurbaşkanlığımızın emir ve talimatları doğrultusunda muhtar ve vatandaş bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünce görevlendirilen Milli Emlak Müdür Yardımcısı Hakan ÖzBay ile Milli Emlak personeli Savaş Yanmaz tarafından İlçemiz tüm mahalle muhtarları ile vatandaşlarımıza tarım amaçlı kullanılan hazine arazilerinin kiralaması ve satışı hususunda 4706 sayılı kanunun ek 6 ncı maddesine göre son başvuru tarihi olan 19 kasıma kadar taliplilerin müracat etmesi hatırlatılmış ve konu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.