Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Başkan BAYIR'ın Polis Haftası Mesajı

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın  İbrahim BAYIR Polis Teşkilatımızın 173. Yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yaparak, 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı ve mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasını sağlayan, gerektiğinde canını hiçe sayarak, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde yapmak gayretinde olan polislerimiz, görevlerinin sadece suçluyu yakalamak değil, suçun önlenmesi olduğunun bilincinde olarak gece gündüz demeden çalışmaktadır. Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanabilir. Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir."

Geçirdiğimiz zor günlerde fedakârca mücadele eden ve vatanımızın, milletimizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin daha da çok çalışan Polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun...